2013-07-03 09:03:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Heves vitákba keveredhet

Napi horoszkóp július 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sikerülhet, hogy meghazudtolja önmagát, és a nyugalom megtestesítőjének szerepében tetszeleghet. Ezért nem is csoda, ha szinte vonzza az embereket, akik szívesen tartózkodnak az ön közelében. Isszák a szavait, sokakat meggyőzhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre elhagyja a szokásos elégedetlenkedő hangulata: képes tisztán mosolyogni még önmagára is a tükörben. Ezzel egy nagyon pozitív folyamatot indít el belül, ami hamarosan a környezetére is jó kihatással lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A megérzéseinek és kiváló beleérző képességének is köszönheti, hogy ma a döntőbíró szerepére kérik fel önt. Fogalmazzon azonban nagyon óvatosan: így elérheti, hogy még az sem fog megbántódni, aki tulajdonképpen a vesztes fél lehet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellett volna az utolsó pillanatra hagynia egy bizonyos ügy elintézését, ezzel nagy bajtól menthette volna meg magát ugyanis. Most aztán kapkodhat, hogy teljesítse a határidőket. Lehet, hogy a szabadságát is el kell halasztania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nehezére eshet megfelelni az elvárásoknak. Sem a munkahelyén, sem az otthonában nem tűri a szabályokat. De egy helyen mégis jobb, ha betartja: a közlekedésben. Ellenkező esetben súlyos pénzügyi következményekkel is számolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Feledkezzen meg egy kicsit az akaratról! Ma talán nem minden úgy alakul, ahogy azt elvárta volna, de nem várhatja el a világtól, hogy olyan tökéletes legyen, mint az ön képzeletében. Ám, ha engedékenyebb, a világ is engedni fog…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tudomására jut egy információ, amit eddig jótét lelkek elhallgattak ön elől. Nem kell mindjárt összeesküvés-elméleteket gyártania, hiszen valószínűleg tényleg csak meg akarták kímélni önt. Persze most már másként kell döntenie. De csak most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Azzal nem tud tisztázni félreértéseket, ha folyamatosan csak a saját véleményét hangoztatja minden helyzetben. Tanuljon meg hallgatni, és meghallgatni másokat. A hallgatásban valami másféle terem meg a lelkében. Figyeljen rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Gyakori, heves vitákba keveredhet a mai napon. Kikerülheti a bajt, ha az első lélegzetvétellel nem mond még ki semmit. Nem kell mindig mindenre reagálnia. Talán éppen ezzel a stratégiával ingatja meg a vitapartnerét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma sugárzó, és különlegesen vonzó jelenség lehet ön az ellenkező nembeliek számára. Nem is csoda, ha bárhová megy, a figyelem középpontjába kerülhet. Tegyen rá még egy lapáttal: öltözzön a szokásosnál gondosabban!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ügyeljen ma az értékeire! Azokkal is legyen óvatos, akik látszólag adakozóak: ma szokás úgy adni, hogy valójában elvesznek. Gondoljon a hitelekre és a reklámok képmutató szlogenjeire. Ugye ön sem hisz az „ingyen”-ben?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

„Nem akarásnak nyögés a vége” – így tartja a mondás. Önre is igaz ez a mai napon: valamitől addig óvta magát, hogy most már a házáig eljött ez a félelmetes dolog. Ha végre szembenéz vele, rájöhet, hogy nem is olyan félelmetes. Csak odafigyelést igénylő.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: